Om os

Vi er en familie på 5 (far, mor og 3 børn), 2 hunde og 5 gårdkatte. Far (Karsten) har fuldtidsarbejde som ambulanceredder og dyrker juletræerne, og hjælper bl.a. tit til med at forberede blomsterbedene med en traktor, og fysisk hårdt arbejde. Mor (Agnete) er nu fuldtids blomsterdyrker, men er oprindelig uddannet kontorassistent og lægesekretær, og har arbejdet i en blomsterbutik. I den forbindelse tog hun de første 5 moduler af blomsterbinderuddannelsen samt jule- og gravpynt kursus på Beder Landbrugsskole.  Hun finder tit inspiration på YouTube og Pinterest, både når det gælder dyrkning af blomster samt blomsterbinding/dekorationer.

På forsøgsbasis debuterede vi med blomsterdyrkning i sommeren 2021, og blev enige om, efter et år med vejsalg/bestillinger, at det ville vi gerne fortsætte med, så nu dyrker vi snitblomster på marken fra ca. maj til september, og har nu denne webshop.  

Juletræerne overtog vi fra Peter & Lene (Karstens forældre), da vi købte gården i 2010, og træerne dyrker/plejer Karsten så vidt muligt selv, og engang imellem hjælper hele familien til.

dyrkning4 (1)
Vitved-Diergard

Webshoppen

Vi håber, at du kan finde det du skal bruge her på webshoppen ellers er du altid velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformularen her på webshoppen eller på Facebook via messenger (Vitved plantage).